Kotja design

KOTJA design

KOTJA design on sisustus- ja tilasuunnitteluun erikoistunut yritys, Somerolla, Varsinais-Suomessa. Yrityksen hyvän sijainnin vuoksi toimin laajasti koko Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella sekä mahdollisuuksien mukaan muuallakin.

Yrityksen nimi tulee murresanasta kotja, joka tarkoittaa sanaa kotiin. Vuosien haaveilun ja erilaisten remonttiprojektien jälkeen lähdin opiskelemaan alaa ja nyt yrityksen perustaneena, tunnen todellakin tulleeni kotiin, sisustusalalle.

 

SUUNNITTELIJAJohanna

Taustaltani olen käsityöläinen, artesaani ja myös sisustussuunnittelussa lähtökohtani on aina käytännönläheinen. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään ratkaisut ongelmiin, ovat ne sitten pieniä, joista selviää maalilla ja tekstiileillä, tai sitten isompia, jolloin muutetaan koko tilan käyttötarkoitusta. Suunnittelijana haluan löytää jokaiselle asiakkaalle omanlaisensa ratkaisun, sillä jokainen tila ja sen asukas on yksilöllinen.

 

SUUNNITTELUN TAUSTAT

Työstän suunnitelmia luonnon rauhassa, metsien ja peltojen ympäröimänä ja siksi suunnitelmissani on tärkeää ottaa huomioon esteettisyyden ja esteettömyyden lisäksi myös ekologisuus ja kestävyys. Kaiken ei tarvitse olla uutta, vaan käytetyt ja kierrätetyt tavarat ja kalusteet tuovat persoonallisuutta ja lämpöä uusiinkin tiloihin. Tuotteiden ja materiaalien pitkäikäisyys ja laadukkuus on pitkällä aikavälillä myös edullisempi ratkaisu ja lisäksi aidot materiaalit ikääntyvät kauniimmin.

Ota rohkeasti yhteyttä – suunnitellaan yhdessä Sinulle toimiva koti!